Sikringsskap

Sikringsskap

På tide å skifte ut eller oppgradere ditt sikringsskap?

Det enkleste faresignalet du kan se etter er om sikringene dine går ofte.

Vi utfører sikkerhetsoppdateringer eller utskiftninger på udaterte sikringsskap så de blir stabile og brannsikre. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet til høyre på siden, så kommer vi hjem til deg til avtalt tid og oppgraderer eller skifter ut ditt sikringsskap. Du kan også ringe oss for en uforpliktende samtale, vi kommer gjerne på gratis befaring for å kunne gi best mulig råd for akkurat din bolig.

Send inn skjema her.

Ditt gamle sikringsskap kan være brannfarlig

Gamle skrusikringer kan være ustabile og dermed en brannrisiko. Det å bytte ut gamle skrusikringer til nye jordfeilautomater er en enorm sikkerhetsoppdatering. Har du et udatert sikringsskap er det en risiko for at det ikke oppdager feil i huset ditt. Nye jordfeilautomater oppdager feil lynraskt og kutter strømmen før risikoen blir for stor. Vi bytter fra skrusikringer til automater og jordfeilbrytere så skapet blir oppgradert og modernisert.

Bestill oppdatering eller utskiftning av gammelt sikringsskap her.

Hvordan ser jeg hvor mange sikringer jeg har?

Det finnes to type sikringer, automatsikringer og skrusikringer. Skrusikringer er normalt delt i to eller tre, mens automatsikring som regel er én bryter. Du kan vanligvis se på kurslisten i døren hvilken type sikring og hvor mange du har. Vi bytter kun sikringer inntil 25A – dette står også beskrevet i døren.

Hvilken produsent burde jeg velge?

Vi har benyttet både Eaton og Chint i flere år og vår erfaring er at begge merkene er gode og stabile. Det er valgfritt hvilken produsent du ønsker og dette er i praksis et valg om pris.

Chint

  • Kinesisk produsent
  • Fører rimelige og gode sikringer
  • Blir levert av Cenika i Norge
  • Stabil og serviceinnstilt leverandør.

Eaton

  • En av verdens største produsenter av sikringer.
  • Det som kjennetegner Eaton er den digitale jordfeilautomaten som har LED diode i front.
  • Xdigital som serien heter, er en elektronisk styrt sikring og har en rekke fordeler som de mekaniske sikringene mangler, men funksjonaliteten er i bunn og grunn den samme.

Kontakt oss for gratis befaring

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Gratis befaring

Vi tilbyr gratis befaring og pristilbud!

Kontakt oss i dag